Засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді

14 лютого 2017 року відбулося засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей і учнівської молоді, яку вела заступник міського голови Лозінської Ж. П.

Лозінська Жанна Петрівна ознайомила присутніх з планом роботи координаційної ради на 2017 рік. Заступник голови координаційної ради, начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г. М. довела до відома присутніх  про лист управління у справах сім’ї, молоді та спорту від  27.01.2017 № 155/05 щодо погодження проекту розпорядження про підготовку та проведення оздоровлення, відпочинку дітей влітку 2017 року.

Про підсумки оздоровчої кампанії 2016 року та проведення підготовчої роботи щодо початку літньої оздоровчої кампанії 2017 року доповіли Кучер Г. М., начальник управління праці та соціального захисту населення та Мельник О. І., начальник відділу освіти.

В обговоренні взяли участь начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в місті Умані Качанова Л. П., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Мельник С.М., начальник служби у справах дітей Декарчук О.С., начальник відділу з питань фізкультури і спорту Ремез О. Г., директор Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» Базилевська В.В., начальник відділу житлово-комунального господарства Харченко В.П., в.о. начальника відділу охорони здоров’я Омелянчук І. М., міський педіатр Мусатова Т. П., головний спеціаліст відділу культури Панчук Є. П., голова Ради багатодітних матерів       Бобко Н. Д., голова міськрайонної організації Червоного Хреста Чорна В. А.

З метою вчасного початку оздоровчої кампанії в 2017 році та якісної організації її проведення в ході засідання всім відділам та службам міської ради, які задіяні в організації оздоровлення та відпочинку дітей нашого міста, дано доручення максимально охопити дітей та учнівську молодь послугами оздоровлення і завершити організаційні роботи по підготовці закладів оздоровлення та відпочинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *