Засідання комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна та знищені об’єкти

17 квітня 2024 року в малій залі адмінбудинку відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, під головуванням секретаря виконавчого комітету Наталії Сиротюк.

По Уманській міській територіальній громаді через Єдиний портал державних послуг  «Дія»  у рамках «єВідновлення» подано 79 заяв про надання компенсації за пошкоджене нерухоме майно, які розглянуті та опрацьовані комісією з прийняттям відповідних рішень:

  • про надання компенсації на відновлення пошкодженого майна по 43 заявам на загальну суму 1,5 млн. грн., вже надійшли кошти на рахунки «єВідновлення»;

  • про відмову у наданні компенсації на відновлення пошкодженого майна по 35 заявам, з яких: 4 – у зв'язку з   поданням заявниками до комісії повідомлення у паперовій формі про відкликання заяви; 25 – у зв'язку з виявленням факту проведення на пошкодженому ОНМ ремонтних робіт, в результаті яких ліквідовано пошкодження в повному обсязі; 1 – у зв’язку з реконструкцією багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул. Захисників України, 25.

  • про зупинення розгляду по 1 заяві у зв'язку з неможливістю забезпечити власником свою присутність (присутність свого представника) на ОНМ з метою встановлення фактів проведення ремонтних робіт та складання Акта комісійного обстеження.

Вся інформація внесена до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Робота комісій триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *