Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди Новорічних свят

30 грудня 2020 року в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди Новорічних свят.

Засідання відкрила  начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер та привітала всіх присутніх з  наступаючими Новорічно-різдвяними святами.

За дорученням міського голови Ірини Плетньової Галина Кучер вручила Подяки за активну громадську позицію,  вагомий внесок,  участь  в громадському  житті міста, за підсумками поточного року та з нагоди відзначення Новорічних свят колективам Ансамблів та гуртів: «Катюша», «Надвечіря», «Берегиня», «Калинонька», «Біла черешня», «Співаниця», «Мереживо», «Вишиванка».

Галина Кучер привітала із золотим весіллям та вручила подарунок подружній парі Миколі та Катерині Кизило. До привітань приєдналися  голова Уманської міської ради ветеранів Безсмертний Олександр Іванович та голова міської організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський.

Начальник управління Галина Кучер виступила з інформацією про нарахування, виплату субсидій, допомог та інших нагальних питаннях.

З концертною програмою на засіданні виступили учасники гурту «Співаниця» та учасники колективів «Катюша», «Берегиня», «Калинонька». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *