Привітання дітей пільгових категорій з Новорічними святами

Одними з найулюбленіших свят дітей  є День Святого Миколая та Новий рік. Діти усього світу загадують бажання і з нетерпінням чекають на диво та подарунки.

В місті Умані вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки – це діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти із сімей загиблих учасників АТО, діти внутрішньо переміщених осіб, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, діти постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Цей рік не став винятком, незважаючи на карантинні обмеження, діти пільгових категорій міста Умані та с. Полянецького не залишилися поза увагою і отримали солодкі новорічні подарунки придбані за кошти міського бюджету.

19 грудня 2020 року відбулась святкова зустріч міського голови Ірини Плетньової з дітьми загиблих учасників АТО, з врученням подарунків.

З 17 по 30 грудня 2020 року в Центрі для спілкування «Троянда» діти, які отримували подарунки мали, змогу сфотографуватись з Дідом Морозом та Снігурочкою біля новорічної фотозони.

22 грудня 2020 року відбулось привітання міського голови Ірини Плетньової дітей пільгових категорій с. Полянецьке на базі Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».

24 грудня 2020 року діти із сімей загиблих учасників АТО взяли участь у святковій програмі до Новорічних свят із привітанням головою Черкаської обласної державної адміністрації Сергієм Сергійчуком в м. Черкаси.

Діти – це наше майбутнє! Немає нічого приємнішого, ніж посмішки на дитячих обличчях. Цього року діти ще раз переконались, що дива трапляються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *