Урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

22 жовтня 2020 року  відбулось засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди відзначення 76-ої річниці вигнання нацистів з України.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія Галина Кучер вручила Подяки за активну громадську діяльність, значний внесок  у  патріотичне виховання молоді та з нагоди відзначення 76-ої річниці вигнання нацистів з України: Краснобаєву Володимиру Васильовичу, Діхтяренку Володимиру Дмитровичу, Богачову Юрію Івановичу, Конакову Анатолію Олексійовичу.

Вручила Подяки управління праці та соціального захисту населення учасницям ансамблю «Катюша», дітям війни за активну громадську позицію, вагомий вклад у популяризацію народної пісні, патріотичне виховання молоді на кращих традиціях українського народу: Деркач Тамарі Онуфріївні, Білецькій Зої Сидорівні, Єрмоловій Лідії Максимівні, Лапіцькій Людмилі Дементіївні.

З нагоди ювілейної дати від Дня народження Галина Кучер також вручила вітальну Почесну грамоту управління праці та соціального захисту населення та подарунок Чалій Надії Семенівні.

Радіоприймачі придбані за кошти міського бюджету відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» були вручені непрацюючим пенсіонерам малозабезпечених домогосподарств та особам з інвалідністю по зору.

Голова ради ветеранів Олександр Безсмертний  привітав всіх зі святом і побажав здоров'я, миру, злагоди, оптимізму та натхнення.

А на завершення з концертною програмою виступили Леонід Рижій-учень Уманського професійно-аграрного ліцею,Софія Третяк- студентка Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини та учасники ансамблю "Катюша"

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *