Бесіда з елементами тренінгу «Сміх замість ліків, або врятує сміхотерапія»

13.10.2020 року з клієнтами Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами з метою ознайомлення відвідувачів із поняттям «сміхотерапія» та впливу сміху на здоров'я та самопочуття людини відбулася бесіда з елементами тренінгу «Сміх замість ліків, або врятує сміхотерапія».

Сміх — панацея майже від усіх хвороб. У багатьох країнах Європи вже давно працюють центри сміху, куди люди приходять як до фітнес-клубів. Там навчають просто радіти життю: усміхатися сонячній і похмурій погоді, дощу, завиванню вітру, сміху малюка чи погляду перехожого. У наш час, повний «стресів і пристрастей», усмішка і радість стали такими самими модними атрибутами здорового способу життя, як заняття спортом, правильне харчування та відмова від шкідливих звичок.

Разом з учасниками тренінгу були проведені рольова вправа «На галявині», гра «Мімічна гімнастика» для розслаблення мімічних м`язів обличчя, а також тест «Чи маєте ви почуття гумору?». Всі учасники тренінгу прийняли саму активну участь, отримали заряд позитиву та бадьорості.

Ми надіємося, що сміх стане невід’ємним природнім механізмом саморегуляції та самозцілення наших відвідувачів й послужить для їх відновлення та оздоровлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *