Бесіда з елементами тренінгу

20.10.2020 року з клієнтами Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами відбулася   бесіда з елементами  тренінгу  ««Щастя не в грошах, а в здоров’ї». Все життя люди шукають щастя: одні кажуть, це — фізичний, моральний і соціальний стан людини, а інші,  що щастя — коли здійснюються всі мрії.

Насправді щастя залежить від багатьох факторів, які мають  діяти одночасно. Та насамперед, людина мусить бути здоровою, повинні  бути здоровими її рідні і близькі, щоб було добро і благополуччя в сім’ї.

Під час тренінгу учасники опрацьовували вправи «Чарівна паличка», «Годинник», роздумували над повчальною притчею «Як чоловік щастя шукав» й прийшли до висновку, що недарма у народі кажуть: «Гроші загубив –небагато загубив, час загубив – багато загубив, а здоров’я загубив – усе загубив».

Правильне харчування є необхідною складовою здорового та довгого щасливого життя. Воно вбереже від хронічних захворювань та забезпечить хороше самопочуття.  Завдяки проведеному тренінгу, ми надіємося, що клієнти будуть більш уважніше ставитися до власного здоров’я та вибору продуктів, щоб і в літньому віці насолоджуватися здоровим і повноцінним життям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *