Екскурсія на виставку ляльок

04.06.2020 року відбулася перша післякарантинна екскурсія до Уманського краєзнавчого музею на унікальну виставку, на якій представлені іграшки різних періодів: початку та кінця XIX-XX століття. Вперше експозиція була змонтована із фондової колекції музею та з приватної збірки і присвячена до Міжнародного Дня захисту дітей. Юні уманці  познайомилися з українськими, індійськими, японськими та радянськими виставковими екземплярами. Та найбільше емоцій викликали іграшки, якими гралися їхні мами та бабусі. Також вони переглянули мультфільм та прийняли участь  у майстер-класі з виготовлення глиняної іграшки.

Ініціаторами заходу стали фахівці відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму та працівники відділення організації та надання соціальних послуг сім`ям з дітьми, учасникам АТО та внутрішньопереміщеним особам.

Такі форми проведення екскурсій з використанням інтерактивних методів ще раз підтвердили можливість організовувати активний відпочинок для дітей влітку. Отож, до наступних зустрічей на туристичних маршрутах Уманщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *