53 роботодавця Умані скористалися програмою з допомоги по частковому безробіттю

Станом на 01.06.2020 року за сприянням Уманського міського центру зайнятості допомога з часткового безробіття призначена 53 суб’єктам господарської діяльності міста Умань, які ведуть малий і середній бізнес. Відтак, частину заробітної плати, втрачену через припинення або скорочення діяльності фірм та підприємств у зв’язку з карантином, зможуть отримати 532 найманих працівника. На банківські рахунки роботодавців, для покриття витрат на заробітну плату працівникам, із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття буде перераховано понад 450 тисяч гривень.

Прийом документів продовжується.

Детально про порядок і умови отримання допомоги по частковому безробіттю можна ознайомитись на сайті державної служби зайнятості за посиланням:

https://www.dcz.gov.ua/storinka/pokrokova-instrukciya-shchodo-otrymannya-dopomogy-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period

Фахівці Уманського міського центру зайнятості проконсультують  роботодавців міста про умови перерахування коштів для виплати працівникам допомоги по частковому безробіттю на період карантину за телефоном +380(4744) 34123.

Програма фінансової підтримки малого та середнього бізнесу допоможе зберегти робочі місця та стимулювати відновлення бізнесу після завершення карантину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *