Засідання з головами громадських організацій з нагоди відзначення Всесвітнього дня соціальної справедливості та Дня Героїв Небесної Сотні

20.02.2019р. в Центрі професійної реабілітації людей з інвалідністю відбувся круглий стіл з нагоди відзначення Всесвітнього дня соціальної справедливості та Дня Героїв Небесної Сотні за участі голів громадських організацій соціального спрямування, учасника оборони Майдану, члена волонтерського Центру «До Перемоги» Бовкуна Олександра Івановича, кандидата політичних наук, доцента, викладача Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини Балановського Ярослава Михайловича, представника Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Григоренко Катерини Дмитрівни.

В ході зустрічі Олександр Бовкун поділився спогадами про події на Майдані, Ярослав Балановський надав інформацію про історичні факти на Майдані. Катерина Григоренко проінформувала про види безоплатної вторинної правової допомоги у нашому місті.

Працівники управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відповіли на запитання, які турбували присутніх голів громадських організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *