Директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Чикало Р.О. взяв участь в обговоренні та напрацюванні пропозицій щодо покращення реабілітації осіб з інвалідністю

На пленарному засіданні Всеукраїнського семінару «Ознайомлення з роботою сучасних реабілітаційних центрів. Обмін досвідом», яке проходило в м. Умань 27 липня 2018 року за участю ГО «ВООІ» «Гармонія», з вітальним словом перед учасниками семінару виступив директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Чикало Р.О., який звернув увагу на значення проведення таких семінарів всеукраїнського рівня, де зустрічаються науковці та практики, партнери і колеги, які працюють у соціальній сфері по вирішенню наболілих проблем людей з інвалідністю, можливістю поспілкуватися між собою, поділитись успішним досвідом та налагодити тісну співпрацю.

 На семінарі Руслан Олександрович розповів про діяльність реабілітаційних установ Черкаської області, акцентував увагу на надання інноваційних соціально-реабілітаційних послуг та участі у соціальних проектах, залученню міжнародної грантової допомоги по вирішенню проблемних питань громади.

На завершення взяв участь в обговоренні нагальних питань та вніс пропозиції по удосконаленню і підвищенню ефективності роботи з реабілітації осіб з інвалідністю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *