До уваги організацій, установ, приватних підприємців!

До уваги організацій, установ, приватних підприємців!

В нашому місті проживає понад 6 тис. осіб з інвалідністю. Створено та діє 23 громадських організацій соціального спрямування, в тому числі 11 організацій осіб з інвалідністю, які беруть активну учать у житті міста, сприяють вирішенню нагальних проблем осіб з інвалідністю.

Найбільш численна організація осіб з інвалідністю – це Уманська виробничо-територіальна первинна організація УТОС Українського товариства сліпих, які є активними членами Уманської громади та вносять свій посильний вклад у розвиток міста.

Уманська виробничо-територіальна первинна організація УТОС Українського товариства сліпих – єдина в місті громадська організація осіб з інвалідністю, яка має виробничу сферу. Сьогодні на виробництві працює 69 осіб, з них 65 особи з інвалідністю. Всього ж Уманська територіальна організація УТОСу нараховує більше 290 членів, 141 з яких проживає в Умані, решта в Уманському, Жашківському, Христинівському, Маньківському та Монастирищенському районах. Підприємство стабільно діє, випускаючи 4 найменування продукції.

Не дивлячись на роботу, яка проводиться громадою міста для вирішення проблем осіб з інвалідністю, є чимало проблем. В даний час багато виготовленої продукції зберігається на складі, тому керівник ПОГ «Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС» звернувся з проханням посприяти у реалізації товару.

Шановні підприємці! Просимо звернути увагу на продукцію, яка розміщена нижче. Ніхто не повинен залишатися байдужим, ніхто не може бути осторонь від рішення проблем незрячих. Це справа кожного!

Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *