Засідання клубу ветерінів війни та праці «Надвечір’я»

27 червня 2018 року з нагоди Дня Конституції України в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила пенсіонерів зі змінами в законодавстві щодо призначення субсидій.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія Галина Михайлівна привітала  золоту шлюбну  пару  Лісових Миколу Васильовича та Марію Петрівну, вручивши коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра, миру та активного довголіття.

Ще одним приємним моментом засідання стало вручення грамот та подяк переможцям шашково-шахового турніру з нагоди 22 –ої річниці прийняття основного Закону держави – Конституції України. 1 місце – Шабанов  Євгеній Гаврилович; 2 місце – Балаклеєв Василь Володимирович; 3 місце – Олійник Микола Петрович.

Отаман козацтва уманщини Володимир Сивак нагоровив грамотами та медалями за перше місце у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі козацької творчості імені І.Гонти та М.Залізняка «Коліївщина – 250» ансамблі «Надвечір’я» та «Берегиня».

Начальник відділу охорони здоров’я Уманської міської ради Ігор Григоренко проінформував пенсіонерів про особливості медичної реформи та надав відповідні рекомендації.

На завершення відбувся концерт за участі ансамблю «Надвечірря».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *