Студенти Уманського національного університету вивчають досвід Центру соціальних послуг

21 березня 2018 року відбулась зустріч директора Центу соціальних послуг Світлани Ткаченко зі студентами та викладачами кафедри фінансів банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва.

Студенти були ознайомлені із принципами діяльності Центру соціальних послуг, напрямками роботи його структурних підрозділів та нормативними документами, що застосовуються в роботі, і з радістю відгукнулись на запрошення директора завітати в гості з метою надання волонтерської допомоги щодо організації проведення дозвілля наших підопічних.

Це введе студентів в поле реальної професійної діяльності й самостійне функціонування в ньому.

 Студенти виявили бажання відвідати підрозділи ­Центру, зокрема Будинок Ветеранів, Будинок Милосердя, Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами, Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

Предметом зустрічі є співробітництво з метою створення належних організаційних умов для проведення практики та ознайомлення студентів з роботою Центру соціальних послуг, надання їм можливості користуватися матеріально – технічною базою та інформаційними ресурсами, необхідними для виконання програми практики.

Маємо надію, що співпраця буде взаємовигідною, цікавою та плідною.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *