Семінар – лекція «28 квітня Всесвітній день охорони праці. Безпека праці неповнолітніх»

Міжнародна організація праці (далі – МОП) заснована у 1919 році. Це одна із найстаріших Міжнародних міжурядових організацій. Її першочерговими завданнями є підтримка демократії і соціального діалогу, боротьба з бідністю і безробіттям, заборона дитячої праці. За рішенням МОП 28 квітня святкують Всесвітній день охорони праці, щоб привернути увагу до цих та інших проблем сьогодення.

Цього року Всесвітній день охорони праці та Всесвітній день боротьби з дитячою працею припадають на час проведення спільної кампанії з охорони праці молодих працівників та припинення використання дитячої праці. Ці теми і стали головними у поточному році.

З метою привернення уваги молоді до питань безпеки праці та підвищення культури охорони праці 21 березня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва фахівціями управління Держпраці у Черкаській області та управління праці та соціального захисту населення проведено семінар – лекцію у форматі відкритого уроку на тему: «28 квітня Всесвітній день охорони праці. Безпека праці неповнолітніх».

Семінар відкрив завідувач кафедри  прикладної інженерії та охорони праці Андрій Березовський .

Головні державні інспектори з питань праці управління Держпраці у Черкаській області Володимир Козій, Василь Базильський та начальник відділу охорони та умов праці управління праці та соціального захисту населення Олександр Пустовий у своїх виступах підняли питання щодо праці неповнолітніх, дотримання вимог законодавства з охорони праці при використанні праці неповнолітніх та соціальний захист неповнолітніх працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *