День місцевого самоврядування

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування – це професійне свято всіх, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

15 жовтня 1985 року європейськими державами був схвалений міжнародний пакт, який іменується «Європейська хартія місцевого самоврядування». Цей пакт зіграв і продовжує грати виключно важливу роль у становленні і розвитку класичної моделі місцевого самоврядування як в старих, так і нових європейських демократіях.

7 грудня 2017 року міський голова Олександр Цебрій привітав працівників, які несуть службу в органах місцевого самоврядування та вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради.

Приємно, що за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий внесок у реалізацію програм з питань соціального захисту населення та з нагоди Дня місцевого самоврядування очільник міста нагородив працівників управління праці та соціального захисту населення, зокрема заступника начальника управління Олену Левченко , начальника відділу оплати праці та зайнятості Ірину Агеєнко, начальника відділу призначення соціальних допомог Людмилу  Рибак .

На завершення для всіх присутніх відбувся святковий концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *