День Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, який об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Свято встановлено Указом Президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року № 872/2014. Так, відповідно до Указу, його започаткували "з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору".

21 листопада 2017 року з нагоди Дня Гідності та Свободи в управлінні праці та соціального захисту населення відбулась лекція для фахівців з соціальної роботи та відвідувачів Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами за участю кандидата економічних наук, доцента, почесного академіка Міжнародної кадрової академії, викладача кафедри економічних та поведінкових наук Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини Петренка Павла Степановича.

На закінчення з концертною програмою для присутніх виступив ансамбль «Гармонія»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *