Про реформу системи пенсійного забезпечення

13 та 16 листопада 2017 року начальник відділу пенсійного реформування, пенсійного забезпечення управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Марина Ніколаєнко провела декілька зустрічей з громадянами.

Так, 13 листопада, відбулась зустріч в Будинку милосердя з учасниками ансамблю «Надвечір’я», а 16 листопада – з відвідувачами Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами та з колективом Будинку ветеранів.

В ході зустрічей Марина Ніколаєнко розповіла про пенсійну реформу та зміни, які відбулись в законодавстві. Присутні дізнались про реформування пенсійної системи, про нове в призначенні, перерахунку та виплаті пенсій, а також про можливість реєстрації та отримання послуг на веб-порталі Пенсійного фонду України. Під час зустрічей пенсіонерів хвилювало питання підвищення розміру пенсій, проведення перерахунку пенсій з більшого заробітку та більшого стажу. На всі питання, які виникали під час зустрічей, було надано вичерпні та кваліфіковані відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *