Робоча нарада міського оперативного штабу для вирішення питань надання допомоги учасникам АТО та внутрішньо переміщеним особам

19 липня 2017 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулася робоча нарада міського оперативного штабу для вирішення питань надання допомоги учасникам АТО та внутрішньо переміщеним особам.

На засіданні були присутні представники відділу охорони здоров’я, відділу освіти, Уманського міського Центру зайнятості, Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області, відділу з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи, представники – активісти з числа волонтерських та  громадських організації учасників АТО.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила присутніх з дорученням виконавчого комітету Уманської міської ради від 13.07.2017 № 949/01-2 про увічнення пам’яті учасників АТО.

Учасникам презентували експозицію «Україна. Реалії сучасної війни Національного музею історії України у Другій світовій війні, як приклад створення музею-експозиції увічнення пам’яті учасників АТО» в м. Умань.

Презентувала концепцію майбутнього музею, присвяченого уманчанам – учасникам АТО директор Уманського краєзнавчого музею Наталія Білоус та заступник директора Уманського краєзнавчого музею Лариса Гарбузова, яку було обговорено учасниками АТО, сім’ями загиблих та волонтерськими організаціями.

Інформацію про пільгові умови вступу до ВНЗ для осіб з пільгової категорії донесла завідувач кафедри – кандидат філологічних наук, доцент Наталія Цимбал.

Після палких дискусій по кожному питанню були напрацьовані конструктивні пропозиції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *