Обмін досвідом

21 липня 2017 року управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради з робочою поїздкою відвідали колеги із. м. Хмельницький для обміном досвіду роботи.

Гості ознайомились роботою структурних підрозділів управління, документаційною базою, побачили практичне втілення процесу обслуговування населення та обговорили основні напрямки роботи.

Учасники мали змогу ознайомитись з роботою Комплексу надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам з залежностями, який є єдиною соціальною установою в Черкаській області, де надаються соціальні послуги вищезгаданій категорії громадян.

Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами вразив поставленою роботою по наданню реабілітаційних послуг по типу санаторних та найновішим сучасним обладнанням.

Також гості відвідали Центр професійної реабілітації людей з інвалідністю та Центр реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок», де директор Вікторія Базилевська розповіла про роботу з дітьми з особливими потребами, плани на майбутнє та показала досягнення Центру.

За час робочої поїздки колеги ознайомилися з нововведеннями в роботі системи соціального захисту і безумовно отримали безліч позитивних емоцій.

На завершення гості відвідали дендропарк «Софіївка» та «Перлину кохання» – новопобудовані Уманські фонтани.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *