Тренінг-семінар на тему: «Особливості перебігу захворювань на ВІЛ та туберкульоз. Профілактика та супровід»

18 липня 2017 року на базі на базі управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради пройшов  тренінг-семінар  на тему: «Особливості перебігу захворювань на ВІЛ та туберкульоз. Профілактика та супровід» за сприяння БО "Черкаська Мережа" та Департаменту соціального захисту населення ОДА для працівників територіальних центрів та будинків інтернатів.

Основним завданням семінару було підвищення рівня знать учасників з питань ВІЛ/СНІД та туберкульоз, законодавчої бази у сфері ВІЛ/СНІД та туберкульоз, формування навичок щодо надання соціальних послуг стаціонарного догляду людям, які живуть з ВІЛ/СНІД та/або хворіють на туберкульоз, формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, подолання дискримінації та стигматизації до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД.

Знання, які отримали учасники семінару необхідні для своєчасного та кваліфікованого догляду за людьми які живуть з ВІЛ, та протидії стигмі і дискримінації під час надання соціальних послуг. Подібні семінари є яскравим прикладом дієвої співпраці ГО та влади.

Також директор Департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало ознайомився з роботою Комплексу надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам з залежностями, який є єдиною соціальною установою в Черкаській області, де надаються соціальні послуги вищезгаданій категорії громадян.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *