Управління праці та соціального захисту населення продовжує обмінюватись досвідом з колегами

26 – 27 травня 2017 року в м. Умань відвідала делегація профспілок працівників соціальної сфери Полтавської області з метою вивчення досвіду роботи управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради по впровадженню оптимальної моделі надання соцільних послуг у громаді.

Начальник управління Галина Кучер детально ознайомила колег з роботою управління і його структурних підрозділів по наданню широкого спектру соціальних послуг, розповіла про галузеві новації, які після запровадження в Умані стали використовуватися в Україні, про базу відпочинку, яку завдяки розумінню та підтримці з боку міського голови Олександра Цебрія і депутатів Уманської міської ради, лише на весні 2016 року було передано на баланс управління праці та соціального захисту населення.

Гості мали змогу ознайомитись з родзинкою соціального захисту уманчан – Реабілітаційним комплексом для людей з особливими потребами по вул. Комарова 7б, який вразив поставленою роботою з надання реабілітаційних послуг по типу санаторних та найновішим сучасним обладнанням, доступним для кожного жителя міської територіальної громади.

За словами Галини Михайлівни, задля ефективного вирішення соціальних проблем, допомоги конкретним людям і родинам, в Умані сьогодні готові співпрацювати з людьми, які єдині в думці про те, що задля ефективного вирішення соціальних проблем українського суспільства потрібно впроваджувати актуальні інноваційні проекти кращого європейського зразка.

Спільно з працівниками відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму гості відвідали мальовничу перлину Умані-дендропарк «Софіївка» та могилу раббі Нахмана – місце паломництва хасидів.

На завершення гості висловили слова вдячності за безцінний досвід, адже вони вражені роботою управління праці та соціального захисту населення і бажають створити такі ж структурні підрозділи у своїх громадах для покращення надання соціальних послуг населенню.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *