Засідання клубу «Надвечір’я»

25 травня 2017 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я». Гостями засідання були представники ПАТ «Уманьгазбут» Копулянко Олександр Дмитрович, юрист-консультант комунального підприємства РЕУ-3 Мараховський Ігор Іванович, фахівець відділення інклюзивного туризму управління праці та соціального захисту населення Роднікова Ліана Василівна.

Розпочала засідання начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, яка за дорученням міського голови Олександра Цебрія нагородила переможців шашкового турніру, що проходив з нагоди 72-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вручила їм пам’ятні подарунки. 1 місце виборов Шабанов Євген Гаврилович, 2 – Яковлев Микола Миколайович, 3 – Балаклеєв Василь Володимирович.

Ще одним приємним моментом засідання стало привітання золотої шлюбної пари Гейко Василя Михайловича та Марії Афанасіївни, які виховали двох дітей, 4 онуків та 5 правнуків, яких постійно підтримують не тільки мудрою порадою, а даруючи частину тепла своїх сердець. За дорученням міського голови Галина Михайлівна привітала подружжя, вручила коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра та миру.

Відповіді на запитання давали представники підприємств – надавачів послуг, які проінформували пенсіонерів та ветеранів міста про зміни в законодавстві відповідно по кожній службі.

По закінченню відбулася концертна програма за участю ансамблю «Надвечір'я».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *