Навчання з питань трудового права

24 – 25 травня 2017 року в м.Умань відбувся семінар на тему: "Нове у трудовому праві – 2017 рік" для бюджетних організацій та суб’єктів господарювання приватної форми власності.

Практичні заняття з урахуванням останніх змін законодавства проводила фахівець-практик, керівник соціально-правового факультету для суб’єктів господарювання всіх форм власності за підтримки першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та соціального забезпечення народного депутата Сергія Капліна, директор Черкаського відділення Фонду соціального захисту інвалідів Ольга Миколаївна Хоменко.

Слухачі курсів отримали інформацію про:

– сучасні вимоги в організації оплати праці;

– колективний договір – 2017;

– договори цивільно-правового характеру;

– перевірки Держпраці – 2017;

– відповідальність за порушення законодавства у сфері праці та зайнятості.

Учасники заходу отримали відповіді на проблемні питання , зокрема зміни в організації оплати праці та рекомендації щодо розробки локальних нормативно-правових актів; атестація працівників різних категорій; посилення фінансових санкцій за порушення трудового законодавства та інше.

Начальник  відділу оплати праці та зайнятості управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Ірина Агеєнко взяла участь у навчанні та отримала відповідний сертифікат.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *