Засідання клубу «Надвечір’я»

30 березня 2017 року в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулось засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я». Гостями засідання були: керуюча ПАТ "Державний ощадний банк України" в м. Умань Полова Неля Станіславівна, заступник директора Уманського відділення ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" Гронська Наталія Василівна, заступник директора  КП «Уманьводоканал» Трум Андрій Віталійович, директор КП «Уманська стоматологічна поліклініка» Мельник Раїса Олександрівна, заступник директора ПАТ «Укрпошта» Черкаської дирекції Камінська Олена Анатоліївна.

Розпочала засідання начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, яка за дорученням  міського голови Олександра Цебрія вручила подяки за вагомий внесок у справу відродження національних традицій України, збереження і примноження духовних скарбів українського народу та активну участь у фольклорно – етнографічному святі «Уманська масляна-2017» ансамблям «Надвечір’я», «Калинонька», «Гармонія», «Катюша» та клубу за інтересами «Оптиміст», а також матеріальну допомогу від народного депутата України ансамблю «Надвечір’я» з нагоди його 20-річчя.

Відповіді на запитання давали представники підприємств – надавачів послуг, які проінформували пенсіонерів та ветеранів міста про зміни та новини  відповідно по кожній службі.

По закінченню своїм співом присутніх порадував ансамбль «Катюша».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *