Психологічна реабілітація учасників антитерористичної операції

Реабілітаційні послуги з психологічної реабілітації надаються учасникам антитерористичної операції в установленому ПКМУ від 31.03. 2015 р. № 221 Порядком зі змінами та визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою “Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції ”. Така психологічна реабілітація надається в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції щорічно в установленому законодавством порядку укладено договір про надання реабілітаційних послуг.

Для отримання таких послуг отримувач або його законний представник звертається до управління праці та соціального захисту населення  Уманської міської ради каб. №6 та заповнює заяву.

До заяви додається:

– копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

– копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.(Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду).

Після отримання від управління праці та соціального захисту населення направлення на реабілітацію (із зазначенням початку та закінчення терміну реабілітації), отримувач прибуває до реабілітаційної установи у строк, вказаний у направленні.

Перелік реабілітаційних установ, які в І кварталі 2017 року надають послуги з психологічної реабілітації учасникам бойових дій із числа учасників антитерористичної операції:

 

За більш детальною інформацією звертайтеся в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради

каб. № 6, тел. 3 45 65, 067 760 85 74

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *