До уваги керівників підприємств, установ, організацій міста та фізичних осіб, які використовують найману працю!

Відповідно до статті 19 Закону України „Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні” для підприємств, установ, організацій, у тому числі підприємств, організацій, громадських організацій інвалідів, фізичних осіб, які використовують найману працю, установлюється норматив робочих місць для працевлаштування інвалідів у розмірі чотирьох відсотків середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу за рік, а якщо працює від 8 до  25 осіб, – у кількості одного робочого місця.

Такі суб’єкти господарювання повинні щороку, до 1 березня року, що настає за звітним, подавати звіт за формою № 10-ПІ „Про зайнятість та працевлаштування інвалідів” до Черкаського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів за адресою: 18001, м.Черкаси, вул. Благовісна, 269/105 (телефон для довідок 54-21-27).

З метою проведення моніторингу працевлаштування інвалідів у місті копію звіту необхідно подавати у відділ оплати праці та зайнятості управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за адресою: вул. Садова, 9, кабінет № 25 (телефон 3-68-41) або надсилати факсом за номером 4-02-55.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *