Погашення заборгованості з виплати заробітної плати на постійному контролі

17 листопада 2016 року відбулося чергове засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Про актуальну ситуацію в місті поінформувала заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер.

За статистичними даними станом на 01.11.2016 заборгованість з виплати заробітної плати по місту Умань порівняно з попереднім місяцем збільшилась на 50,3 тис.грн. або на 8,1 % та становила 667,1 тис. грн. (філія "Уманська ДЕД" ДП "Черкасиоблавтодор" – 334,3 тис. грн., філія "Уманський райавтодор" ДП "Черкасиоблавтодор" – 71,8 тис. грн., ДП "Рубін" – 261,0 тис. грн).

Головним управлінням статистики в Черкаській обл. філії "Уманська ДЕД" та "Уманський райавтодор" ДП "Черкасиоблавтодор"віднесено до об’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.

За оперативними даними станом на 16.11.2016 заборгованість по місту зменшилась на 406,1 тис. грн. (повністю виплатили заробітну плату працівникам філій "Уманська ДЕД" та "Уманський райавтодор"). Борг по місту становить 261,0 тис. грн. (ДП "Рубін" – банкрут. Об’єкти підприємства виставлено на продаж, остаточний термін ліквідації заборгованості призначено на грудень 2016 року.).

Інформація з питань праці по місту Умань

За даними Головного управління статистики у Черкаській області середня заробітна плата одного штатного працівника міста протягом 6 місяців 2016 року зросла на 23,9 % порівняно з відповідним періодом минулого року і становила 3 494 грн., що на 329,0 грн. або 8,6 % менше заробітної плати, яка склалась по області (3 823 грн.). За розміром середньомісячної заробітної плати наше місто посідає четверте місце серед міст обласного значення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *