Нові знання і досвід

Не зупинятися на досягнутому, завжди прагнути кращого і вдосконалювати існуючу систему- це запорука успішного розвитку будь- якої справи. В управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради не лише напрацьовують власний унікальний досвід надання соціальних послуг, але й активно вивчають кращі українські і світові практики, щоб адаптувати до умов своєї роботи. Тому керівник управління Галина Кучер сама активно бере участь у семінарах, симпозіумах, конференціях і заохочує до цього підлеглих.

16 листопада 2016 року заступники начальника управління Юлія Малішевська, Оксана Баранова і директор Центру соціальної реабілітації  дітей – інвалідів «Пролісок» Вікторія Базилевська взяли участь у II Всеукраїнському Форумі соціальних підприємців, що відбувся в Києві.

В роботі форуму взяли участь понад 300 учасників, а організаторами виступили Американський Фонд UNISEF; Посольство Федеративної Республіки Німеччина; Фонд Східна Європа; Програма Childfund Deutschland в Україні; Посольство Великої Британії в Україні; Британська Рада в Україні.

Учасники обговорили кращий досвід та сучасні тренди розвитку соціального підприємства в Україні, Британії, Німеччині та інших країнах, стан та перспективи розвитку соціального підприємництва в Україні; можливості освіти з соціального підприємництва; ресурси для підтримки СП; маркетинг товарів та послуг , вимірювання соціального впливу; роль спільної мережі соціальних підприємців у розвитку СП. Після загальних обговорень продовжилася робота в секціях. Найважливішими, на думку фахівців, були теми щодо ресурсів, фінансування та програми підтримки СП, а також презентації результатів роботи соціальних підприємств, які вже успішно працюють в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *