Святкове «Надвечір’я»

Засідання клубу ветеранів «Надвечір’я» завжди відбувається у невимушеній атмосфері спілкування з владою, питань та відповідей і концертно-розважальної частини. Але тематична зустріч напередодні Дня ветеранів і з нагоди Дня міста була особливою – шанованих людей міста вітали зі святами і дякували за багаторічну працю міський голова Олександр Цебрій, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, голова ГО «Організація ветеранів міста» Олександр Безсмертний, керівник  Уманського ТЧХУ Валентина Чорна.

img_9377 img_9415img_9380 img_9382

Міський голова виконав почесну місію, вручивши державні нагороди- ювілейні медалі «70 років Перемоги над нацизмом у Європі» Миколі Ситіну, Василю Кукуріці, Галині Радзівіл, Василю Шевченку, Олексію Швецю.

img_9383img_9438 img_9406 img_9399

Галина Михайлівна Кучер нагородила вітальними грамотами та матеріальним заохоченням з нагоди ювілеїв та Дня ветерана керівників і учасників клубів та ансамблів управління праці та соціального захисту населення: Лідію Єрмолову, Галину Арсенюк, Тамару Деркач, Євгенію Шевчук, Нелю Гусак, Галину Маєвську. Найщиріші вітання і золотий коровай прийняла «золота подружня пара» Жиляків.

img_9410

img_9404  img_9392 img_9390

Ніна Олексіївна та Микола Іванович прожили у мирі і злагоді разом 50 років, виростили 2 дітей, мають онуків та правнуків. Все їх трудове життя пройшло в Умані. Також подяки і подарунки отримали найактивніші учасники виставки виробів народно-прикладного мистецтва, активісти ГО «Організація ветеранів міста», Червоного хреста України. Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер детально відповіла на запитання учасників зустрічі про нарахування субсидій та попросила не хвилюватися тих, кому субсидію на опалювальний період буде перераховано автоматично, а тих, у кого відбулися значні зміни у складі сім’ї чи на роботі, попросила особисто скоригувати дані у відділі призначень соціальних допомог у кабінет 1а управління паці та соціального захисту населення. Святковий настрій всім учасникам зустрічі подарували учасники художньої самодіяльності.

img_9479 img_9433 img_9425 img_9378

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *