Вітання з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера

«Ви – альфа і омега соціального захисту населення в нашому місті, ваша праця закладає базис добробуту галузі, а відповідно й громади міста. Вас не знають в обличчя, та без вас не може відбутися жодна важлива і корисна справа, на вас лежить шалена відповідальність і титанічне навантаження»,- з таких слів розпочала своє вітання фінансово-бухгалтерському корпусу управління праці та соціального захисту населення його очільник Галина Кучер.

На традиційну зустріч за кавою, з нагоди професійного свята Дня бухгалтера керівник запросила всіх бухгалтерів управління та його структурних підрозділів. Галина Михайлівна наголосила на тому, що саме від фаховості, небайдужості  та наполегливості кожного працівника на своєму робочому місці та й в поза робочий час залежить не лише імідж і успіх роботи УПСЗН, але й  галузі соціального захисту вцілому.

Перший заступник начальника управління, депутат міської ради Юлія Малішевська також побажала колегам впевненості у завтрашньому дні, зауваживши, що бухгалтер – це не професія, а покликання. Адже це не є високооплачувана робота, але професія вимагає від кожного чесності, сумлінності, відповідальності, і справжньої відданості своїй справі.

За традицією, профспілка підготувала кожному невеликий корисний подарунок.

Бажаємо всім бухгалтерам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, благополуччя, невичерпної енергії та наснаги до подальшої плідної праці та нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *