Санаторій на сусідній вулиці або Курорт на околиці міста

Санаторно-курортне оздоровлення було, є й залишається  самим корисним фізіологічним і природним, з усіх існуючих сучасних видів оздоровлення й реабілітації організму.  Про незаперечну користь санаторіїв знає кожна доросла свідома людина. Проте, далеко не кожен може собі дозволити щорічно їздити на курорт аби пройти оздоровчий курс, щоб уникнути загострення хвороб, залишатися довгий час здоровим і бадьорим.

       Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами управління праці та соціального населення Уманської міської ради (що на Комарова 7б), пропонує унікальну можливість пройти курс оздоровчих процедур під фаховим медичним наглядом. Курс включає застосування високотехнологічної  апаратури,  сучасних фізіотерапевтичних методів та повного комплексу водних процедур. Доступний для всіх, хто потребує такої послуги.

            ПЕРЕВАГИ  Реабілітаційного комплексу :

  • Зручне розташування: місто Умань, вул. Комарова 7б (доїзд «до дверей» пільговим автобусом № 21-А );
  • Можливість проходити курс оздоровлення за зручним графіком із замовленим гарячим харчуванням : стаціонарно (з ночівлею і харчуванням), погодинно або в режимі «денний стаціонар»;
  • Медичний супровід. Консультації лікарів: невропатолога, психіатра, стоматолога, травматолога- ортопеда, фізіотерапевта;   
  • Повний 10-денний комплекс фізіотерапевтичних процедур за доступними цінами :   апарат УЗТ (магніт з лазером), ультразвукова інгаляція, електрофорез,  парафіно-озокерітові аплікації, Нуга-Бест,  ручний масаж, УФО, Біоптрон, д’арсонвалізація;  ампліпульс-терапія;  ДДТ (діодинамічні токи); УВЧ, фітотерапія, кисневий коктейль, аромотерапія, бодіфлекс, кінезотерапія, апаратна розробка суглобів, велотренажер,  бігова доріжка, дошка Євмінова, мануальна терапія, ультразвукова терапія, апарат кишкового зрошення, соляна кімната (!!!);
  • Повний 18-ти денний комплекс  водних процедур за доступним цінами: (басейн, душ Шарко, душ лазерний, висхідний душ, циркулярний душ, ванна «Джакузі»,  інфрачервона кабіна;  комп’ютеризована душова кабіна;  підводний душ – массаж, гідромасажна ванна, сауна,  кріо-сауна)
  • Оздоровлення відбувається на місці без різкої зміни клімату і обов’язкового періоду акліматизації організму, що дозволяє в найкоротші терміни досягти найкращого ефекту,  коригує в кращу сторону невід'ємні життєві процес організму. А це в свою чергу – сприяє підвищенню рівня опору різноманітним видам захворювань та інфекцій.

Таким чином, якщо ви розумієте, що вам конче потрібно оздоровитися, або ж хочете реально потурбуватися про своїх рідних і близьких, особливо людей літнього віку – скористайтеся унікальною можливістю, що надає всім бажаючим Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами управління праці та соціального населення Уманської міської ради, що на Комарова 7б.

Для пільгових категорії населення таких, як  пенсіонери, ветерани праці, інваліди, ліквідатори аварії на ЧАЕС, учасники бойових дій та учасники війни направлення  та путівки надаються на пільгових умовах.

За детальною інформацією звертайтеся в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, за адресою :   вул. Садова, 9, каб. № 6 , тел.3-45-65;  0677608574

БАЖАЄМО ВСІМ ЗДОРОВ’Я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *