Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

27 квітня 2016 року в актовій залі медичного коледжу відбулось  засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», присвячене Великоднім святам та 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю міського голови Цебрія Олександра Володимировича, начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Галини Михайлівни,  голови Ради ветеранів війни і праці Безсмертного Олександра Івановича.

Засідання відкрив міський голова Цебрій О.В., який привітав присутніх з наступаючими Великодніми святами, 71-ю річницею  Перемоги  і вручив державні нагороди України «70 років визволення України» та продуктові набори ветеранам Другої світової війни.

Під час засідання міським головою було вручено подяки  та подарунки ансамблям управління праці та соціального захисту населення  «Надвечір`я» «Катюша», «Гармонія», «Калинонька» за активну участь в загальноміському святі проводів зими та зустрічі весни «Уманська масляна».

Запашним короваєм, подарунками  привітали «золоту» шлюбну пару Назарових Галини Микитівни та Миколи Васильовича, які 50 років прожили  разом.

З вітальним словом виступила начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М., яка презентувала проект «Створення Центру соціальної активності для осіб похилого віку «Мальва».

Під час проведення зустрічі пенсіонери отримали вичерпні відповіді на усні та письмові запитання.

По закінченню заходу з концертним вітанням виступив ансамбль ветеранів «Гармонія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *