Інформація про проведення засідання координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей, учнівської молоді

22 квітня  2016 року відбулось чергове засідання  координаційної ради з оздоровлення, відпочинку, зайнятості  дітей, учнівської молоді під головуванням заступника міського голови Радченко О.О., за участю членів координаційної ради.

Заступник голови координаційної ради, начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М. повідомила присутнім про проведену роботу щодо підготовки до початку оздоровчої кампанії 2016. Начальник відділу освіти Мельник О.І. ознайомила з роботою таборів денного перебування у 2016 році.

Начальник Уманського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Черкаській області, головний  державний санітарний лікар м. Умань та Уманського району Качанова Л.П.  внесла ряд конструктивних пропозицій та зауважень щодо покращення проведення оздоровчої кампанії в м. Умань.

На засіданні затвердили склад робочої групи по прийому закладів оздоровлення та відпочинку та графік прийомки закладів оздоровлення та відпочинку в місті.

В обговоренні взяли участь всі члени координаційної ради.

З метою вчасного початку оздоровчої кампанії в 2016 році та якісної організації її проведення в ході засідання всім відділам та службам міської ради, які задіяні в організації оздоровлення та відпочинку дітей нашого міста, дано доручення завершити організаційні  роботи по підготовці закладів оздоровлення та відпочинку.

[nggallery id = 245]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *