Засідання координаційної ради з роботи з постраждалими від аварії на ЧАЕС

З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, 22 квітня 2016 року в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради  відбулося засідання координаційної ради з роботи з постраждалими від аварії на ЧАЕС.

На засіданні були присутні члени координаційної ради з роботи з постраждалими від аварії на ЧАЕС, представники Уманського медичного коледжу, гуманітарно-педагогічного коледжу, відділу культури, Уманського відділу поліції.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер проінформувала  про роботу управління щодо соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, про організацію та проведення 30-их роковин Чорнобильської катастрофи та ознайомила всіх присутніх з проектом сценарію проведення мітингу пам’яті з нагоди 30-их роковин Чорнобильської катастрофи.

Кучер Г. М. звернулась до керівників міста, підприємців з проханням надати посильну допомогу та огорнути увагою потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які працюють поруч з ними.

IMG 002 IMG 004

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *