Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

02 березня 2016 року в актовій залі медичного коледжу відбулось  засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», присвячене Міжнародному жіночому дню 8 Березня та з нагоди визволення міста Умань від фашистських загарбників за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Галини Михайлівни,  начальника відділу з питань земельних відносин Тарасюк Лідії Михайлівни, голови Ради ветеранів війни і праці Безсмертного Олександра Івановича, представника КП «Уманьводоканал».

Засідання відкрила начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Г.М.

Під час проведення засідання вручено грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради заступнику голови міської організації ветеранів міста Бесарабу Миколі Никифоровичу з нагоди 72-ої річниці визволення м.Умань від фашистських загарбників.

Голова Ради ветеранів війни і праці Безсмертний Олександр Іванович вручив військовим пагони про присвоєння чергового військового звання та подарунки.

Начальник управління Кучер Г.М. вручила грамоту  управління праці та соціального захисту населення та подарунок керівнику клубу «Оптиміст» Маєвській Галині Яківні з нагоди 10-ої річниці утворення клубу. Дипломом та подарунковим сертифікатом було відзначено ансамбль «Надвечір`я»  за участь у конкурсі «Уманська коляда».   

Запашним короваєм, подарунками та квітами привітали «золоту» шлюбну пару Школяренків Віри Федорівни та Бориса Дмитровича, які 50 років прожили  разом.

Під час проведення зустрічі пенсіонери отримали вичерпні відповіді на усні та письмові запитання.

По закінченню заходу з концертним вітанням виступив ансамбль ветеранів «Калинонька».

[nggallery id = 210]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *