Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

Першого листопада 2017 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я», присвячене 73-ій річниці Дня визволення України від фашистських загарбників.

 На засідання клубу завітав міський голова та привітав всіх присутніх зі святом Дня визволення України від фашистських загарбників. Він надав коротку інформацію про стан справ з підключення міста до опалювального сезону, про пріоритетні напрямки роботи міської влади до завершення бюджетного 2017 року.

Очільник міста разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер вручили грамоти членам міської ради ветеранів з нагоди визволення України від фашистських загарбників: Кімлачу Віктору Сергійовичу та Поліщуку Андрію Петровичу; подяки управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради: Манжосу Володимиру Григоровичу, Нестолій Івану Яковичу, Кулішу Леоніду Мусійовичу.

З привітанням виступив Олександр Безсмертний – голова міської ради ветеранів міста та надав коротку інформацію про визволення України від фашистських загарбників.

З цікавою пропозицією виступила Ліана Роднікова – фахівець відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму, яка розповіла про організацію дозвілля та перелік екскурсій, які організовує управління.

Людмила Чупряк – директор централізованої системи бібліотек також привітала ветеранів із святом та запросила присутніх відвідувати бібліотечні заклади.

На засіданні виступила Ніколаєнко Марина – начальник відділу пенсійного реформування і розповіла про зміни у пенсійному законодавстві, які відбулись із 1 жовтня 2017 року.

Ще одним приємним моментом стало привітання «золотої» шлюбної пари Руденків Юрія Григоровича та Галини Петрівни. Олександр Володимирович та Галина Михайлівна привітали подружжя, вручили коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра та миру.

 В кінці свята своїм співом радували присутніх учасники ансамблю «Калинонька».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *