До школи з радістю

В рамках щорічної акції «До школи – з радістю!» управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації  придбано 171 шкільний рюкзак для вручення  дітям з багатодітних сімей, які перебувають на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення як малозабезпечені, та йдуть у перший клас. Згідно з розподілом місту Умань виділено 5 шкільних рюкзаків.

31 серпня 2015 року в Центрі соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення відбувся ранок з нагоди Дня знань для дітей з малозабезпечених багатодітних сімей та дітей внутрішньо переміщених осіб.

На свято завітали заступник міського голови Людмила  Кирилюк та начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер.

Гості привітали дітвору з початком навчального року, побажали міцного здоров’я та цікавого змістовного навчання.

Людмила Кирилюк вручила першокласникам з багатодітних малозабезпечених сімей ранці, придбані за кошти Черкаської обласної ради в рамках обласної акції «До школи – з радістю!», першокласникам з числа дітей внутрішньо переміщених осіб набори канцтоварів придбані за кошти міського бюджету.

Вихованці Школи мистецтв підготували для першокласників святковий концерт. Всіх присутніх розважали казкові герої Маша та Ведмідь.

 Під час веселих конкурсів діти отримали заохочувальні призи та яскраві враження.

[nggallery id = 125]