Зустріч з ветеранами

З нагоди відзначення у 2015 році 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ої річниці завершення Другої світової війни, за сприянням Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції,  27 – 28 серпня 2015 року в місті Умань перебувала делегація ветеранів війни з регіонів України та м. Києва у складі 20 осіб.

Делегація ветеранів спільно з ветеранським активом міста Умань, відвідала місця поховання воїнів, які загинули під час Другої світової війни, здійснили покладання квітів до Обеліску Слави, меморіального комплексу «Уманська яма».

Ветерани відвідали Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами, де їм було презентовано досвід роботи управління праці та соціального захисту населення у сфері реабілітації інвалідів та ветеранів, учасників АТО. 

Учасники делегації на чолі з заступником директора департаменту–начальником відділу зв’язків з громадськими організаціями Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Бубленком Юрієм Пантелійовичем були вражені розмаїттям соціально-реабілітаційних послуг, які надаються  ветеранам, ознайомилися з переліком водних та фізіотерапевтичних процедур, оглянули соляну кімнату, яку відкрито з нагоди Дня незалежності України

В заході взяли участь ветеранський актив на чолі з Безсмертним О.І., представники міської громадської організації учасників АТО «Булат», представники соціальних служб міста.

Під час заходу ветерани ділилися враженнями, досвідом роботи та обговорювали питання, які турбують ветеранів.

Управлінню праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за належну роботу щодо соціального захисту ветеранів, інвалідів, учасників АТО Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції вручено відзнаку «За соціальний захист ветеранів».

В ході програми для ветеранів було проведено екскурсію в Національний дендрологічний парк «Софіївка» та місту Умань.

Шляхами бойової слави Черкащини!

[nggallery id = 124]