ДО УВАГИ ШУКАЧІВ РОБОТИ ТА РОБОТОДАВЦІВ!

Уманська філія Черкаського обласного центру зайнятості створила телеграм-канал для тих, хто шукає роботу та пропонує вакансії

Пошук роботи – процес не з легких, який вимагає часу та зусиль. Щоб зекономити сили та знайти гідну вакансію якомога швидше, варто скористатись сучасними технологіями. Одним з найзручнішим інструментом для моніторингу актуальних пропозицій на ринку праці є телеграм-канали.

Якщо ви шукаєте роботу, підпишіться на наш Telegram канал «УМАНЬ/ВАКАНСІЇ ТА РЕЗЮМЕ/» https://t.me/UMANOCZ  і будьте першим, хто бачить актуальні пропозиції та першими відгукуйтесь. Так отримати роботу набагато більше шансів. Гарантуємо тільки реальні пропозиції від реальних компаній.

Якщо ви  роботодавець і шукаєте працівників, – діліться актуальними вакансіями та переглядайте резюме в нашому Telegram каналі.

Нагадуємо, що роботодавці та HR можуть самостійно розмістити вакансію через особистий кабінет роботодавця: https://is.gd/JA9T4N
Інструкція з реєстрації кабінету 👉тут https://is.gd/w0zea4   

За детальною інформацією про послуги служби зайнятості звертайтеся до фахівців Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м.Умань, вул. В’ячеслава Чорновола, 35 або за тел. 044 244 94 29.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *