Орбітрек

Одним із інноваційних та популярних тренажерів в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами  є орбітрек. Він відрізняється незвичною конструкцією та ефективним впливом на стан організму людини, адже він поєднує в собі декілька тренажерів.

Користь орбітреку полягає в тому, що він задіює всі м’язи тіла, а також розвиває мускулатуру плечового поясу. Він імітує ходу на лижах, тим самим збільшуючи навантаження на м’язи, при цьому не здійснює негативного впливу на голіностопні та колінні сустави. Заняття корисні для дихальної та серцево-судинної системи. Помірне не дуже інтенсивне навантаження значно заспокоює серце та понижує тиск. 

 Користь:

  • вирівнює поставу, сприяє випрямленню викривленого хребта, за рахунок укріплення м’язового корсету;
  • підвищує винослівість організму;
  • сприяє схудненню;
  • зміцнює м’язи.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, тел.: (04744)34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *