Загальні збори Уманської міської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України»

05.02.2021р. в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відбулися загальні збори УМОІ «Союз Чорнобиль України» за участю представників управління праці та соціального захисту населення, начальника відділу обслуговування громадян № 4 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Уманської аптечної бази.

Збори відкрив голова УМОІ  «Союз Чорнобиль України» Березовський Юрій Трохимович та прозвітувався про роботу організації.

Представники управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради надали інформацію про роботу, яка проводиться в Уманській міській територіальній громаді щодо соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, призначення житлових субсидій, пільг, компенсаційних виплат.

Начальник відділу обслуговування громадян № 4(сервісного центру) Анатолій Кузнець надав присутнім роз’яснення про пенсійне забезпечення чорнобильців, перерахунки пенсій в 2021 році.

Також на зборах представник Уманської аптечної бази Гуцуляк Леся  інформувала присутніх стосовно переліку медичних препаратів, які відпускаються за рецептами лікарів та медичного забезпечення.

Голова Уманської  міської громадської організації «Організація ветеранів міста» Безсмертний Олександр Іванович доповів присутнім про співпрацю з громадською організацією УМОІ «Союз Чорнобиль України» та роботу, яка проводиться щодо захисту та відстоювання інтересів членів громадської організації.

По завершенню загальних зборів УМОІ «Союз Чорнобиль України» надано відповіді на запитання, які турбують осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *