Масажне крісло

Якщо ваші ноги в другій половині дня жахливо болять, ви багато часу проводите в сидячому положенні,  піддаєтеся швидкій втомі. М'язи спини сковують спазми, вас мучить головний біль і важкість у ногах. Остеохондроз і радикуліт – ваші постійні захворювання. В цьому випадку для вас необхідний розслабляючий роликовий масаж хребта та м'язів спини в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами. Режим витягування хребта покращує поставу, знімає м'язову і нервову напругу, підвищує працездатність. Крісло масажне здатне зняти м'язову напругу, поліпшити кровообіг судин, зняти втому з ніг і набряки. А роликовий масаж стоп і гомілок додасть відчуття легкості.

Апаратний масаж у кріслі масажному  – це оздоровчий процес, який поєднує в собі загальне зцілення організму і величезне задоволення.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які громадяни можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5,  тел.: (04744) 34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *