Засідання виїзного мобільного офісу управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради

30.09.2020 року за дорученням міського голови Олександра Цебрія відбулося чергове засідання виїзного мобільного офісу управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради у дворі житлового будинку, що знаходиться за адресою вул. Дерев’янка, 38.

Завдяки виїзному мобільному офісу мешканці мікрорайонів нашого міста можуть отримати консультації та роз’яснення з різних питань  соціального захисту громадян не відвідуючи установу. Це важливо для людей, які за станом здоров’я не в змозі самостійно дістатися до управління.

Заступник міського голови, начальник управління Галина Кучер поінформувала жителів мікрорайону щодо порядку отримання субсидій та пільг, видів державних соціальних допомог, пенсійного забезпечення, соціально-реабілітаційні послуг та інших соціальних послуг.

До заходу були залучені представники відділів управління праці та соціального захисту населення та структурних підрозділів Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані, які надавали відповіді на запитання присутніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *