Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

30 вересня 2020 року  відбулось засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди відзначення Дня Ветерана та Дня міста.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія Галина Кучер вручила Подяки ветеранам з нагоди відзначення Дня ветерана за активну громадську позицію і громадську діяльність, багаторічну самовіддану працю, внесок у розвиток ветеранського руху, невичерпну енергію Тарасенку Артему Івановичу, Краснобокому Юрію Миколайовичу, Парубок Маргариті Іванівні.

Вручила грамоти управління праці та соціального захисту населення головам громадських організацій Коковському Миколі Івановичу, Радушиній Лідії Якимівні, Березовському Юрію Трохимовичу, ювілярам з нагоди ювілейної дати від дня народження та Дня Ветерана Гусак Нелі Василівні – клуб «Оптиміст» з нагоди 80 річчя з дня народження, Герасименко Галині Павлівні – ансамбль «Надвечір’я» з нагоди 65 річчя з дня народження.

Радіоприймачі за кошти міського бюджету відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» були вручені непрацюючим пенсіонерам малозабезпечених домогосподарств та особам з інвалідністю по зору.

Ще одним приємним моментом засідання стало привітання золотої шлюбної пари Панчуків Олександра Івановича та Валентини Григорівни. Галина Михайлівна разом з головою ради ветеранів Безсмертним Олександром Івановичем привітали подружжя, вручили коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра та миру.

Голова ради ветеранів Олександр Безсмертний  привітала всіх зі святом і побажала оптимізму та натхнення.

Була проведена виставка-ярмарка «Дари осені».

На завершення відбувся святковий концерт за участі студентів Уманського обласного музичного училища ім.П.Демуцького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *