Засідання координаційної ради із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»

28 травня 2020 року відбулось засідання координаційної ради із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» в м. Умань.

Заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер поінформувала присутніх про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 30.11.2018 р. № 7.53-55/7 «Про затвердження Плану дій із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» на 2018-2020 роки та Плану моніторингу й оцінки реалізації Плану дій», які підготовлено із врахуванням пропозицій дітей та молоді. А також закликала молодіжні організації проявляти ініціативу у проведенні нових заходів у ході реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Учасники засідання ознайомилися із інформацією про виконання Плану дій з початку 2020 року. Відзначено, що карантин не завадив виконанню завдань та заходів. Більшість із них проведені в режимі онлайн. Обговорено перспективи реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» у 2020 році та нові заходи, які будуть реалізовані після завершення карантину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *