УМАНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ!

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 306 затверджено порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину.
Право на отримання допомоги мають роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, які:

–  зупинили/скоротили діяльність через карантин;

–  сплачували ЄВ протягом останніх 6 місяців, що передують даті зупинення/скорочення діяльності, за найманих працівників, з якими не припинені трудові відносини на дату подання звернення до центру зайнятості.
Ця допомога надаватиметься на період карантину, а також протягом 30 днів після його завершення.

Станом на 15 травня 2020 року документи на отримання допомоги по частковому безробіттю під час карантину до Уманського міського центру зайнятості подали 16 роботодавців міста на 108 працівників.

По 8 роботодавцям прийнято рішення про надання допомоги по частковому безробіттю відповідно до ст.47-1 Закону України «Про зайнятість населення».

Закликаємо всіх роботодавців, які зупинили чи скоротили діяльність на період карантину, звертатися до Уманського міського центру зайнятості.

З детальною інформацією, як отримати допомогу по частковому безробіттю на період карантину, можна ознайомитися на сайті  Державного центру зайнятості www.dcz.gov.ua або за телефоном Уманського міського центру зайнятості (047-44)3-41-23.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *