Безпека людини понад усе!

З метою протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID 19 спричиненої коронавірусом SARS – CoV-2 по всій території України встановлено карантин. У зв’язку із карантином багато організацій переходять на дистанційну форму роботи, а більшість працівників йдуть за згодою у відпустку.

Опиняючись довготривалий час у обмеженому просторі і без матеріального забезпечення психологічна напруга у сім’ях зростає, що призводить до збільшення випадків домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

З метою попередження виникнення випадків домашнього насильства та надання допомоги постраждалим в місті Умань функціонує мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Під час карантину відповідальні особи з питань запобігання домашньому насильству та насильству за ознакою статі працюють дистанційно в онлайн режимі.

За додатковою інформацією звертайтеся в управління праці та соціального населення Уманської міської ради за номером телефону 0474440053.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *