Прийом протезно-ортопедичної бригади в м. Умань

15 жовтня 2019 року спеціалісти медико-технічної бригади Хмельницького державного експериментального протезно – ортопедичного підприємства провели прийом громадян міста Умані  в ательє „Здоров’я”, що знаходиться по вул. Волонтерів, 4, (вул. Тельмана, 4) та оформили замовлення на виготовлення протезно-ортопедичних виробів під індивідуальне замовлення для людей з інвалідністю. Одну особу з вадами опорно-рухового апарату відвідано в дома та прийнято замовлення.

В 2019 році управління праці соціального захисту населення Уманської міської ради видало направлення 76 особам на 100 технічних засобів реабілітації та 184 особам направлення на 760 протезно-ортопедичні вироби.

Якщо за висновками лікарів ви потребуєте забезпечення технічними засобами реабілітації чи  протезно-ортопедичними виробами, ви можете звернутись в управління праці та соціального захисту населення, (вул. Садова, 9/5), кабінет № 6, де спеціалістами відділу по роботі з особами з інвалідністю вам буде надана консультативна допомога по забезпеченню даними засобами реабілітації, або за телефоном 34565.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *