Видача направлень в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами

20 вересня 2019 року проведено чергову видачу путівок в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами. Начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер видала  путівки пенсіонерам, ветеранам праці, особам з інвалідністю, терміном на 18 днів для проходження соціально-реабілітаційних послуг, що включає процедури водного відділення: висхідний душ, ванна Джакузі, інфрачервона кабіна, басейн, комп’ютеризована душова кабіна, циркулярний душ, гідролазерний душ, сауна, душ звичайний, а також консультації психіатра, травматолога-ортопеда, фізіотерапевта, стоматолога, невролога.

Крім того, для присутніх проведено інструктаж з техніки безпеки життєдіяльності при проходженні реабілітаційних послуг в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами, проінформовано про зміни в законодавстві щодо призначення житлових субсидій та надання пільг,  проведено роз’яснення про зміни в призначенні пенсій з 1 липня 2019 року, зокрема, про підвищення мінімальних та максимальних розмірів пенсій, про перерахунки пенсій особам з великим стажем роботи, розмір пенсій яких не досягає 2000 грн., особам з інвалідністю внаслідок війни та особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, тел.: 34565, 0677608574.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *